Foto: DELFI

No sestdienas, 28.septembra, līdz trešdienai, 16.oktobrim, norisināsies "Latvijas Koncertu" rīkotais Rudens kamermūzikas festivāls.

Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Latvijas Koncertu" pārstāvjiem piedāvāja piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz četriem jautājumiem un laimēt ielūgumus uz festivāla koncertiem.

Uzvarētāji: divus ielūgumus uz 4. oktobrī notiekošo "Ensemble Modern" koncertu saņems Mārtiņš Brencis (e-pasts: martins.br....@gmail.com), uz 15. oktobrī notiekošo Ksenijas Sidorovas koncertu divus ielūgumus saņems Gita (e-pasts: gi....@inbox.lv), bet uz Rīgas Kamermūzikas festivāla noslēgumu 16. oktobrī divus ielūgumus saņems Harita (har....@inbox.lv).

Ar konkursa uzvarētājiem par biļešu saņemšanu sazināsies "Latvijas Koncertu" pārstāvji.

Pareizās atbildes:

1. Rudens kamermūzikas festivālā Latvijas Nacionālajā operā pasaules labākais laikmetīgās mūzikas ansamblis "Ensemble Modern" atskaņos:

Kristapa Pētersona "Nauda".

2. 15. oktobra koncertā akordeoniste Ksenija Sidorova prezentēs savu jauno soloalbumu Fairy Tales. Albumu ir izdevis skaņu nams:

"Champs Hill Records".

3. Rudens kamermūzikas festivālā Sinfonietta Rīga muzicēs kopā ar vienu no pasaules izcilākajiem altistiem Maksimu Risanovu. Šī koncerta programmā:

Šūberts un mūsdienu autoru variācijas par viņa mūziku;

4. Rudens kamermūzikas festivālu noslēgs Spīķeru kvartets, atskaņojot Vītola, Vaska un Šūberta mūziku. Spīķeru kvartets uz saspēli ir uzaicinājuši:

čellisti Kristīni Blaumani;

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!