Foto: Publicitātes foto

25. jūlijā Jelgavā grupa "Prāta vētra" uzsāka Latvijas koncertturneju "7 soļi svaiga gaisa". Portāls "Delfi" sadarbībā ar koncerta rīkotājiem piedāvāja piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz trīs jautājumiem un laimēt ielūgumu divām personām uz "Prāta vētras" koncertu 15. augustā Valmierā un "Meet and Greet" iespēju - tikšanos ar grupu.

Ielūgumi un "Meet and Greet" iespējas tiks izlozētas arī uz "Prāta vētras" Rīgas koncertu.

Ielūgumus uz Valmieras koncertu un tikšanos ar grupu ir laimējusi Ieva (e-pasts: ieva@evol.....). Ar uzvarētāju sazināsies "Prāta vētras" menedžmenta pārstāvji.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, vairāk nekā divu stundu garajā koncertā grupa izpildīs gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau "Zelta statusu" ieguvušā jaunākā studijas albuma "7 soļi svaiga gaisa".

"Neiztrūkstoši tiks atskaņoti arī klasiskie grupas hiti. Līdz ar turnejas atklāšanas koncertu Jelgavā, albums "7 soļi svaiga gaisa" būs pieejams arī vinila formātā. Tas ir pirmais vinila albums "Prāta vētras" vēsturē un tā dizains būs īpašs," iepriekš vēstīja grupas pārstāvji.

Kā īpašie viesi visos "Prāta vētras" koncertos uzstājas šī brīža aktuālā jaunā Latvijas grupa "Carnival Youth", kura sevi veiksmīgi pieteica pērn ar debijas albumu "No Clouds Allowed", par kuru saņēma Mūzikas Ierakstu Gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākā debija".

Pareizās atbildes:

1. Kādā "Prāta vētras" dziesmā pieminēta leģendāra autosacīkšu trase. Tā atrodas…

Itālijā

2.
"Prāta vētras bungu vīrs Kaspars Roga ir bijis viena no Latvijas slavenākajiem reperiem koncertprogrammas režisors. Koncertprogrammas nosaukums ir…

"Čiki briki pa dzimteni"

3. Kādu smaržu ieelpo liriskais varonis albuma '7 soļi svaiga gaisa' tituldziesmā?

Liepziedu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!