Foto: Publicitātes attēli
Vecgada izskaņā 29.decembrī "Arēnā Rīga" uzstāsies grupas "Smokie" balss Kriss Normens un dziedātāja Bonija Tailere, kopā ar Kauņas Simfonisko orķestri. Portāls "Delfi" sadarbībā ar koncertaģentūru "L-Tips Agency" aicināja piedalīties zibenskonkursā, atbildēt uz konkursa jautājumiem un laimēt biļeti uz koncertu.

Ar konkursa uzvarētājiem "Delfi" redakcijas pārstāvji sazināsies tuvākajā laikā par iespēju saņemt biļetes.

Uzvarētāji: Anastasija (e-pasts: ziemelj...@gmail.com), Indra Bule (e-pasts: indd...@inbox.lv), Olga (e-pasts: olj...@inbox.lv), Daira Bite (e-pasts: dai...@va.lv) un Vilhelmīne Ozoliņa (e-pasts:vilhelmine.o...@gmail.com).

Visi laimētāji saņems ielūgumus uz koncertu divām personām un arī "Meet&Greet" ielūgumu vienai personai ar Boniju Taileri.

Pareizās atbildes:

1. Cik solo albumus ir izdevis Kriss Normens?

 26;

2. Ar kuru dziedātāju Kriss Normens ierakstīja vienu no saviem lielākajiem hitiem "Stumblin`n In"?

Suziju Kvatro;

3. Kurā valstī pēc Krisa Normena domām bija un ir vislielākie viņa un Smokie fani?

Vācijā;

4. Cik nosaukumu ir bijis grupai Smokie, līdz viņi nonāca līdz šai versijai? (The Yen, The Sphynx, Essence, The Black Cats, The Four Corners, The Elizabethans, Kindness, Smokie)?

 8;

5. Kriss Normens savu pirmo ģitāru ieguva septiņu gadu vecumā. To savos koncertos atraktīvi spēlēja arī Krisa Normena elks. Ko viņš uzskatīja par savu lielāko elku?

Elvisu Presliju;

6. "Midnight Lady", "Living Next Door to Alice", "Mexican Girl"... Šie ir tikai daži no Krisa Normena lielākajiem singliem. 2011.gadā Kriss izdeva singlu, kuras nosaukums ir tieši tāds pats kā kādam grupas "Snow Patrol" singlam. Kā sauc šo singlu?

"Chasing Cars";

7. Kā sauc vienu no lielākajiem Bonijas Taileres hitiem?

"Total Eclipse Of The Heart";

8. Cik studijas albumus ir ierakstījusi Bonija Tailere?

16;

9. Kāds ir Bonijas Taileres īstais vārds?

Geinora Hopkinsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!