Foto: Publicitātes foto
Liepājas Mūzikas klubs "Pablo" 30.janvārī svinēs 13. dzimšanas dienu. Jubilejas pasākumā piedalīsies Sudmaļu ģimene, Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins, grupas "Tumsa" un "The Zuru". Portāls "Delfi" sadarbībā ar jubilāru aicināja piedalīties konkursā un svinēt kluba dzimšanas dienu.

"Laimes akas" konkursa otrā kārta norisinājās no 18. līdz 22.janvārim (12:00). Izlozē noskaidroti pieci konkursa uzvarētāji, kuriem klubs "Pablo" dāvinās pa ielūgumam divām personām uz kluba dzimšanas dienas svinībām.

Ielūgumus laimēja:
Liene A. lien...26@inbox.lv),
Ieva G. (ieva.grav...@gmail.com),
Andris V. (valai..._a@inbox.lv),
Dace (al...ment@inbox.lv),
Ilona (ilona.rit...@inbox.lv).

Mūzikas kluba "Pablo" pārstāvji sazināsies ar uzvarētājiem, lai informētu par balvu saņemšanu. Tāpat lūdzam atsaukties (e-pasts) "Pablo" dzimšanas dienas pirmā konkursa uzvarētāju Dairu K. (dkuzm...@inbox.lv). Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Konkursa atbildes:

1 Mūzikas klubs "Pablo" pirmoreiz apmeklētājiem durvis vēra 1996. gada 20. decembrī. Kura no minētajām grupām tovakar klubā uzstājās?
"Līvi"

2. Visu laiku apmeklētākais kluba "Pablo" pasākums (kad "Rokkafejnīca" vēl nebija uzcelta) notika 2001. gadā. To apmeklēja 700 cilvēku. Tas bija:
Dziedātājas Lindas Leen koncerts

3. Mūzikas klubā "Pablo" un Latvijas 1. rokkafejnīcā apskatāmas dažādu Latvijas mūziķu dažādas lietas un lietiņas. Pagājušā gada nogalē pirmoreiz kluba vēsturē kāda no šīm relikvijām tika nozagta. Kura tā ir?
Mārtiņa Freimaņa bikses

4. Jau vairāk kā desmit gadus klubā "Pablo" ik sezonu tiek noskaidrots labākais dziedātājs konkursā:
Kā māku, tā maunu

5. Blakus mūzikas klubam "Pablo" un Latvijas 1. Rokkafejnīcai atrodas Latvijas lielākā ģitāra (attlēls). Kura Latvijas mūziķa ģitāras kopija tā ir?
Aigara Grāvera

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!