Foto: F64
Noslēdzies portāla "Delfi" un VSIA "Latvijas Koncerti rīkotais konkurss par Rudens kamermūzikas festivālu un noskaidroti uzvarētāji, kuri laimējuši ielūgumus uz festivāla atklāšanas koncertu 14. septembrī Melngalvju namā.

Konkurss norisinājās no 1. līdz 12. septembrim, plkst.12:00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti divi uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz festivāla atklāšanas koncertu. Ar uzvarētājiem par balvas saņemšanas kārtību pa konkursā nozrādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" redakcija.

Konkursa uzvarētāji:

Darja Stankovska - stank@…….lv

Marija - marijam@……….lv

Rudens kamermūzikas festivāla atklāšanas koncertā "Romantisma virsotnes" muzicēs kvartets "Raro" - Ēriks Šūmanis (vijole), Razvans Popovici (alts), Bernhards Naoki Hēdenborgs (čells) un Diāna Ketlere (klavieres)

Programmā skanēs Gustavs Mālers – Alfrēds Šnitke Klavieru kvartets, Francis Šūberts Adagio un Rondo D 487, Roberts Šūmanis Klavieru kvartets un Pēteris Vasks "Vasaras vakara mūzika".
Koncerta sākums plkst.19:30. Biļetes uz šo un citiem Rudens kamermūzikas festivāla koncertiem var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Jau ziņots, ka Rudens kamermūzikas festivāls šogad norisināsies no 14. septembra līdz 7. oktobrim.

Pareizās atbildes:

1. Kuru Rudens kamermūzikas festivāla koncerta programmu raksturo putnu dziesmas, transcendense, eņģelis un varavīksne:
"Mesiāna lūgšana"

2. Brāļu Petrausku jaunā diska nosaukums ir MIA. Tā sauc:

zviedru komponista Jonasa Forsela skaņdarbu.

3. 1. oktobrī Kamermūzikas dienu Spīķeru koncertzālē pl.22.00 noslēgs:

Niks Gothams un Riga Libre;

4. 22. septembra koncertā "Mīlas valši" Spīķeru koncertzālē līdzās latviešu komponistu skaņdarbiem skanēs arī Johanesa Brāmsa skaistās melodijas, kuru iedvesmas avots bija:
Klāra Vīka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!