Portāls "Delfi" sadarbībā ar festivāla "Latvijas Jaunās mūzikas dienas 2011" rīkotājiem aicināja piedalīties trešajā konkursā un apmeklēt festivāla koncertus no 3. līdz 17. martam.

Festivāla "Latvijas jaunās mūzikas dienas 2011" tika atklāts ar koncertu "Es nāku no tālas zemes" 3. martā plkst. 19:00 teātra namā "Jūras vārti" Ventspilī un 4. martā plkst. 19:00 LU aulā. Kopumā festivāla laikā izskanēs 10 koncerti.

Trešais "Laimes akas" konkurss portālā "Delfi" norisinājās no 1. līdz 7. martam (17:00). Konkursa noslēgumā izlozējām trīs uzvarētājus, kuriem festivāla rīkotāji dāvās pa diviem ielūgumiem uz koncertu "Pone.Pastkartes.Pārmijas", kas notiks 11. martā plkst. 19:30 Spīķeru koncertzālē.

Konkursā ielūgumus laimēja:
Baiba (Baiba.Leo...@inbox.lv),
Lauma (me...@tvnet.lv),
Edīte (dep...@inbox.lv).

Portāls "Delfi" sazināsies ar uzvarētājām, lai informētu par balvu saņemšanas kārtību. Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Plašāka informācija Latvijas Komponistu savienības mājas lapā. Biļetes uz festivāla koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Konkursa atbildes:

1. Kurā gadā komponists Gundaris Pone saraksta 'Pastkartes no Kurzemes'?
1992.

2. Pone savā skaņdarbā liek nokļūt Kurzemē izciliem 20. gadsimta komponistiem. Kuriem?
Ravēlam, Geršvinam un Stravinskim

3. Kurā gadā Pēteris Vasks sarakstīja koncertprogrammā "Pastkartes. Pārmijas" iekļauto skaņdarbu "Vasaras vakara mūzika"?
2009.

4. Koncertā pirmatskaņojumu piedzīvos komponista Paula Dambja jaundarbs...
Miraculum de Curlandia

5. Paula Dambja jaundarbs domāts elektronikai un balsīm. Cik balsis izdzied skaņdarbu?
8

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!