Šī provokatīvā un seksuālā drāma ir stāsts par diviem vidusskolas jauniešiem, kuri iemīlas viens otrā par spīti sociālās šķiras atšķirībai. Bagātā kongresmeņa meita Nikola mācās Pacific Palisades skolā. Karloss katru rītu divas stundas pavada autobusā, lai varētu apmeklēt šo ekskluzīvo bagātnieku skolu.
Lai spītētu tēvam un pievērstu viņa uzmanību, Nikola uzsāk romantiskas attiecības ar šo zēnu. Viņas pēkšņais flirts pāraug patiesā mīlestībā.

“Crazy/Beautiful” ir pirmās mīlestības spēka pierādījums un apliecinājums tam, kā divas jaunas, bet sagrautas dvēseles spēj izārstēt viena otru.

Režisors – Džons Stokvels (John Stockwell), lomās – Kirstena Dansta (Kirsten Dunst), Džejs Hernandezs (Jay Hernandez) un citi. Žanrs – romantiska drāma.

Konkurss ir noslēdzies un atlicis paziņot rezultātus, kā arī pēdējo laimīgo uzvarētāju. Konkurss guvis samērā lielu lasītāju atsaucību. No 185 dalībniekiem pareizi atbildējuši 67. Atliek tik novēlēt piedalīties arī nākamajos konkursos un saņemt arvien vairāk pareizu atbilžu.

Par noslēdzošo uzvarētāju konkursā atzīta:

Zane (a-pasts Zanite.@...)

Uzvarētājiem informācija par to, kur un kā saņemt balvas tiks izsūtīta pa e-pastu.

Pareizās atbildes:

1. Aktrise Kirstena Dansta, kura filmā “Neprātīgais sakars” tēlo galveno sieviešu lomu, spēlējusi kopā ar dažādām slavenībām, ar kuru no nosauktajām viņa nav sadarbojusies:
Nikola Kidmena

2. Kurā no nosauktajām filmām aktrise 11 gadu vecumā nospēlēja savu pirmo nozīmīgo kino lomu?
“Interview with the Vampire”

3. Ar ko Džejs Hernandezs (filmā Kirstenas Danstas partneris) mīl nodarboties brīvajā laikā:
Ar sportu un lasīšanu

4. Filmas režisors Džons Stokvels nav radījis īpaši atpazīstamus darbus, arī nesen radītā filma Rock Star, ir viņa nevis režisora, bet scenārista lepnums. Ko Stokvels darīja vairāku mēnešu garumā, lai sekmīgi radītu augšminēto filmu?
Pavadīja laiku metālistu vidē

5. Cik dziesmas (skaitot variantus dažādās valodās etc.) ir filmas “Neprātīgais sakars” soundtrekā?
16

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!