Foto: 'Dzelzs vilks' publicitātes attēls

Vasaras nogalē notikusi grupas "Dzelzs vilks" jaunākā albuma "Perfekta rītdiena" jaunākā singla – "Par slavenu aktrisi" – filmēšana. Pazīstamā režisora Andra Gaujas vadībā dziesmas video tapis kā provokatīva atsauce uz šā brīža vērtību šūpošanos sabiedrībā, izaicinot pazīstamas aktrises un grupas fanes uz nebijušu uzdrīkstēšanos, portālam "Delfi" raksta grupas pārstāvji.

Dziesmas "Par slavenu aktrisi" video pirmizrāde un "Dzelzs vilka" īpašais koncerts gaidāms 8. septembrī, Rīgā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā, plkst. 21:00. Ieeja no plkst. 20:00

Topošajā video līdzās "Dzelzs vilka" mūziķiem – Jurim Kaukulim, Mārcim Judzim, Kasparam Tobim un Kārlim Alviķim piedalījušās aktrises Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Aminata Grieta Diarra, Leonarda Ķestere, horeogrāfs Andris Kačanovskis, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, kā arī pulks jauno video aktrišu, kurām bija jāveic ne viens vien izaicinošs uzdevums.

Filmēšanas radošajā komandā darbojies režisors Andris Gauja, operatori Uldis Jancis un Aleksandrs Grebņevs.

Dziesma "Par slavenu aktrisi" iekļauta "Dzelzs vilks" jaunākajā albumā "Perfekta rītdiena", kas nāca klajā aizvadītā gada nogalē, taču videoklipam grupa radījusi jaunu – dziesmas radio singla audio versiju.

Biļetes uz video prezentāciju un grupas koncertu iepriekšpārdošanā pieejamas "Biļešu Paradīze" kasēs, internetā, kā arī notikuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!