Pagājušajā piektdienā īsi pirms uzstāšanās festivālā Polijas pilsētā Zielona Gora preses konferencē grupa "Prāta Vētra" saņēma Zelta disku par albumu 'Online', kurš Polijas teritorijā ir pārdots 35 000 kopiju.
Grupa "Prāta vētra" jūtas patiesi priecīga par balvu un apgalvo: "Zelta disks ir reāls pierādījums tam, ka runas par "Prāta vētras" panākumiem Polijā nav uzpūsts burbulis. Šis disks ir grupas, ierakstu kompāniju – "Mikrofona ieraksti", EMI Polija un mūsu menedžmenta kopīgs sasniegums."

Polijā grupas "Prāta vētra" panākumi sākās līdz ar singlu 'Maybe', kurš radiostacijās tika nogādāts pagājušā gada augustā un pēc statistikas datiem dziesma 'Maybe' pērnā gada pēdējā ceturksnī Polijā bija visvairāk spēlētā dziesma, aiz sevis atstājot tādus hītus kā Kailijas Minogas 'Can’ t Get You Out Of My Head', Dženiferas Lopezas 'Ain’ t it Funny' un Nellijas Furtado 'Turn Off The Lights'. Renāru Kauperu priecē fakts, ka radio stacijas Polijā izvēlējās spēlēt 'Maybe' tāpēc, ka uzskatīja to par labu dziesmu un nevadījās pēc vairums Eiropas radiostaciju pieredzes, kad tiek atskaņoti pārsvarā tikai tie singli, kuri jau ir iekļuvuši topos Lielbritānijā vai Amerikā.

Otrais singls 'Waterfall' Polijā gan nacionālajā, gan reģionālajā topā pēc dziesmu atskaņošanas daudzuma Polijas teritorijā vairākus mēnešus atradās top 10-niekā. Nesen radiostacijās tika nogādāts trešais radio singls – 'Online'. Videoklipi dziesmām 'Maybe' un 'Waterfall' ir bijuši rotācijās Polijas MTV un VIVA, kā arī video dziesmai 'Online' no pagājušās nedēļas arī tiek rādīts minētajās televīzijas.

Grupa "Prāta vētra" jau vairākas reizes ir viesojusies Polijā gan albuma veicināšanas vizītēs uzstājoties televīzijās (VIVA Polska, "Big Brothers" noslēguma pasākumā, TV1, e.t.c.), sniedzot neskaitāmas intervijas preses un radio pārstāvjiem, un grupa atceras, ka dažkārt pēc saspringtā grafika, kad intervijas esot bijušas jāsniedz visas dienas garumā viņiem licies, ka ir radusies alerģija pret intervijām, taču šobrīd saprot, ka tas ir bijis to vērts. Savukārt šī gada martā grupa albuma veicināšanas nolūkos devās turnejā, sniedzot koncertus astoņās Polijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!