Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Aminata izziņojusi sava solokoncerta "Savvaļas pusē" viesmāksliniekus. Kopā ar viņu 4. augustā uz Andrejostas kvartāla vasaras skatuves kāps arī dziedātāji Shipsea un Būū, bet DJ setu pirms koncerta piedāvās Makree.

Kā norāda koncerta veidotāji, ar Shipsea jeb Jāni Šipkēvicu junioru, kurš zināms arī kā grupas "Instrumenti" dalībnieks, Aminatu saista jau senākas radošās attiecības, piemēram, ierakstot dziesmu "Tavi viļņi". Savukārt jaunā dziedātāja Būū piedalās viņas nupat izdotajā minialbumā "Savvaļas pusē". Par radio hitu jau kļuvis duets ar Būū "Kur saule", kura radīšanā piedalījās arī dziesminieks Mikus Frišfelds, Kristaps Ērglis un DJ Rudd.

Jau ziņots, ka solokoncertā 4. augustā Aminata klausītājiem piedāvās gan savus lielākos hitus, gan dziesmas no jaunā ieraksta. Viņas pavadošajā grupā muzicēs ģitārists Kaspars Vizulis, taustiņinstrumentālists Toms Mikāls, basģitārists Kristaps Ērglis un bundzinieks Rūdolfs Daņiļevičs.

Ieeja pasākumā no pulksten 19. Pulksten 20 apmeklētājus ar enerģisku mūziku izklaidēs DJ Makree, bet Aminata uz skatuves kāps pulksten 21.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!