Foto: Publicitātes foto

Jau 22.martā halli 'Arēna Rīga' satricinās pasaulē slavenākās čellu rokgrupas "Apocalyptica" koncerts, vēsta tā organizatori. Šoreiz grupa iepazīstinās ar savu jaunāko projektu "Apokaliptiskā simfonija", uzstājoties kopā ar Somijas "Avanti! Orchestra" mūziķiem.

"Apocalyptica" sastāvā joprojām ir četri dalībnieki - profesionāli čellisti Eika Topinens, Pāvo Lotjonens un Pertu Kivilakso, kā arī bundzinieks Miko Sirens. Karjeras sākumā spēlējuši tikai "Metallica", "Sepultura", "Rammstein" un citu grupu dziesmu instrumentālas kaverversijas, nu jau apaļus desmit gadus viņi rada un izpilda arī paši savus skaņdarbus.

Gadu gaitā "Apocalyptica" uzstājusies vairāk nekā 50 valstīs, izdevusi septiņus studijas albumus un sadarbojusies ar labi pazīstamiem viesmāksliniekiem – Villi Valo ("HIM"), Tilu Lindemanu ("Rammstein"), Koriju Teiloru ("Slipknot", "Stone Sour"), Deivu Lombardo ("Slayer"), Gevinu Rosdeilu ("Bush") un daudzi citi.

2014. gada turnejas laikā "Apocalyptica" sola izpildīt savas labākās dziesmas tikai un vienīgi instrumentālā aranžējumā simfoniskā orķestra pavadījumā, vokālistus nepiesaistot.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!