4. oktobrī Rīgā konferenču centrā "ATTA Centre" uzstāsies krievu roka leģenda Boriss Grebenščikovs, kurš kopā ar grupu "Aquarium" izpildīs jaunu programmu, ietverot gan populārus hitus, gan jaunas dziesmas, portālu "Delfi" informēja koncerta rīkotāji.

Grupa dibināta 1972.gadā Sanktpēterburgā (tolaik Ļeņingrada). Kopš tā laika "Aquarium" sastāvs vairākas reizes mainījies. Vienīgais no grupas pamatsastāva, kurš muzicē joprojām, ir vokālists un ģitārists Boriss Grebenščikovs.

Borisu Grebenščikovu uzskata par krievu kultūras kulta personību, padomju roka ciltstēvu un 70.-90. gadu jaunatnes ideologu, tikmēr pats mūziķis bez sajūsmas attiecas pret šiem apzīmējumiem, labprātāk saucot sevi par „cilvēku, kurš rada mūziku”.

Filozofs, komponists un dzejnieks Boriss Grebenščikovs ierakstījis jau vairāk nekā 50 albumus un 1000 dziesmas. Viņa daiļrade ir populāra ne tikai Krievijā, bet arī Rietumos – Lielbritānijā, Francijā, ASV un daudzās citās valstīs. Biļetes uz koncertu nopērkamas internetā.

Ierodoties uz pasākumu, lūgums uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un digitālo Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcinācijas pret Covid-19 vai vīrusa pārslimošanas faktu. Pirms biļešu iegādes lūgums pievērst uzmanību valstī noteiktajiem noteikumiem pasākuma apmeklēšanai saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu. Veicot pirkumu, patērētājs piekrīt ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus pasākuma apmeklējumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!