Foto: Matīss Markovskis

Pirmajā adventē, 28. novembrī, pulksten 17 Mazās ģildes Mazajā zālē gaišu, pārdomu pilnu svētku atmosfēru koncertā "Rāmi krastu skalos ūdens" radīs mūziķis un dziesmu autors Kārlis Kazāks un čelliste Undīne Balode.

Kā "Delfi" informē organizatori, koncertu varēs skatīties klātienē, izņemot bezmaksas ielūgumus "Biļešu paradīzes" kasēs, vai tiešraidē RKTMC "Mazā Ģilde" "Facebook" lapā un www.mazagilde.lv.

Koncertā skanēs mūziķa un dziesmu autora Kārļa Kazāka dziesmas un tautasdziesmas Undīnes Balodes čella spēles pavadībā.

Kārlis Kazāks ir dziesmu autors, televīzijas raidījumu cikla par latviešu valodas izloksnēm veidotājs, "Velomūzika" projekta autors, kā arī dziesmu vārdu autors kormūzikas ciklam "Krastā saviļņots". Nupat izdevis savu pirmo grāmatu "Sākums mūs atrod pats".

Undīne Balode ir čelliste, kuras muzicēšana dzirdama grupā "The Sound Poets" un stīgu kvartetā "Juno". Sadarbībā ar Kārli Kazāku muzicē jau vairākus gadus.

Ieeja koncertā, uzrādot sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Koncertu būs iespējams skatīties arī tiešraidē RKTMC "Mazā Ģilde" "Facebook" lapā un www.mazagilde.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!