Foto: Publicitātes foto

10. decembrī plkst. 21:00 mūzikas klubā "Nabaklab" ar koncertu prezentēs mūziķa Andra Indāna projekta "Gas Of Latvia" jaunāko albumu "Swan Lake", kas izdots "Naba Music/Melo Records" paspārnē.

"Swan Lake" ir dziesmu albums ar Marta Pujāta, Andra Žebera un Annas Fomas dzeju. Tā ierakstos kopā ar Andri Indānu piedalās Anna Ķirse (balss, taustiņi) un Undīne Balode (čells). Albums ar pārtraukumiem tapis no 2011. gada "Gassound" studijā Rīgā, kā arī izbraukuma sesijās Medņu Rubeņu Pienotavā un brīvdienu mājā "Susēja", kurā notiek kamermūzikas festivāls "Sansusīi", stāsta izdevniecības pārstāvji.

Albuma vizuālā noformējuma autore ir Zane Zelmane, tajā redzami NLO, kurus viņa nofotografēja pēc "Gas Of Latvia" koncerta Jumpravā šī gada septembrī.

Līdz šim no "Swan Lake" jau izskanējuši tādi singli kā "Labdien, mans nezināmais draugs!", "Līmlentas", "Sala", "1000 Tongues". Jauno albumu iespējams noklausīties internetā.

Kopš "Gas Of Latvia" izveidošanas 1997. gadā dažādos formātos ir izdoti 15 albumi, informē izdevniecība. Jaunais albums būs pieejams gan digitālā, gan CD formātā.

Albuma atvēršanas svētki notiks klubā "Nabaklab" 10. decembrī plkst. 21:00. Tajā uzstāsies AON, "Gas Of Latvia" (Andris Indāns, Anna Ķirse, Undīne Balode) un dj Skaida.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!