Foto: Reuters/Scanpix

10.novembrī "Arēnā Rīga" notiks vācu rokgrupas "Scorpions" koncerts, portālu "Delfi" informē koncerta organizatori.

Ir aizritējis gads kopš vācu rokgrupas "Scorpions" veiksmīgi aizvadītās pasaules atvadu koncertturnejas, taču starptautiskos mūzikas žurnālistus joprojām interesē jautājums par grupas atgriešanos. Šoreiz "Scorpions" piedāvās šovu, izmantojot jaunākās skatuves telpas organizācijas tehnoloģijas, video un gaismas, skaņas efektus, kā arī pirotehniku. Dažu grupas izpildīto dziesmu laikā paaugstinājums, uz kura atradīsies bungas, peldēs virs skatuves kopā ar visām bungām un leģendāro Džeimsu Kotaku (James Kottak).

Grupas dibinātājs un ģitārists Rūdolfs Šenkers (Rudolf Schenker) par šovu: "Mēs nespēlējam tāpēc, lai nopelnītu vairāk naudas. Mēs to darām, jo cilvēki vēlas mūs dzirdēt." Grupas vokālista Klausa Maines (Klaus Meine) vārdiem runājot, klausītājus sagaida patiesi neaizmirstams un maģisks rokmūzikas šovs, kurā tiks atspoguļota visa grupas vēsture. Viss uzvedums pilnībā sastāvēs no rokgrupas slavenākajiem hītiem.

Grupa "Scorpions" dibināta 1965. gadā. 1969. un 1970. gadu mijā grupas dibinātājam Rūfolfam Šenkeram pievienojās vokālists Klauss Maine, ar kuru kopā Šenkeram izveidojās veiksmīgs radošs duets. Savas pastāvēšanas laikā "Scorpions" ierakstījuši 18 studijas albumus un pārdevuši vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju, bet pasaules slavu grupa iemantoja 1978. gadā, kad tika izdots koncertalbums "Tokyo Tapes".

Biļetes uz Rīgas koncertu pārdošanā no 8.maija pulksten 12:00 "Biļešu servisa" kasēs un auto uzpildes stacijās Statoil visā Latvijā. Pirmās divdesmit četras stundas visu biļešu cena būs līdz 20% zemāka, sākot no 15 latiem (stāvvietas) un 20 latiem (sēdvietas).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!