Foto: Publicitātes foto
Ar debijas minialbumu "Mindsetter" sevi pieteikusi jauna alternatīvās rokmuzikas grupa "Future Jets". Jaunā ieraksta prezentācijas koncerts notiks sestdien, 1. decembrī, Vecrīgas krogā "Aptieka", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Prezentācijas pasākumu papildinās grupas draugi – "DCH".

"Mindsetter" ir grupas pirmo ierakstu mini albums (EP), kas tapis laika posmā no 2017. gada līdz 2018. gada nogalei, ierakstot to mēģinājumu studijā pašu spēkiem.

"Mazalbuma tituldziesma "Mindsetter" ir par ticību visumam un domu enerģijas sūtīšanu tajā. Savukārt EP dzirdamās pārējās dziesmas ir par gaisīgākiem tematiem – vietu, kur grupa raksta mūziku, par dzērieniem, sievietēm un seksu", stāsta grupas pārstāvji.

Ieraksts tapis Ādmiņu ielā, mikss tika uzticēts Kārlim Šteinmanim no "Unity Audio", bet dziesmas māsteru veica Fabians Tormins "Plätlin Mastering" studijā Vācijā. Albuma vizuālais noformējums radīts sadarbībā ar mākslinieku Marcelo Monrealu no Brazīlijas, par tā apstrādi rūpējās Raivo Balodis, bet vāciņa modele ir Liene Sebre.

No 21. novembra ieraksts klausāms un pieejams bezmaksas lejupielādei grupas "Bandcamp" profilā, bet decembrī tas būs pieejams arī straumēšanas servisos "iTunes", "Spotify", "Deezer" un citos.

Albuma prezentācija notiks 1. decembrī Vecrīgas krogā "Aptieka".

Grupa "Future Jets" ir no Rīgas un spēlē rokmūziku mūsdienīgā skanējumā. Tās sastāvā ir mūziķi, kas iepriekš spēlējuši grupās "Omerta", "Oghre", "Parara", "Harta", un citās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!