Ar vairākiem koncertiem šovasar apaļu 50. gadu jubileju atzīmēs populārais pašmāju dziedātājs Igo, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžments.

Trīs koncertu ciklā "Mani 50" Igo uzstāsies Cēsīs, 9. jūnijā, Dzintaru koncertzālē – Jūrmalā, 17. jūnijā, bet īpaša jubilejas dāvana pazīstamajam dziedātājam būs koncerts dzimtajā pilsētā Liepājā, Igo dzimšanas dienā - 29. jūnijā.

Igo jubilejas koncerti tiek solīti grandiozi ne tikai ar to, ka tajos piedalīsies populārā dziedātāja skatuves kolēģi, ar kuriem mūziķis sadarbojies savas karjeras laikā, bet arī tautā mīlēti latviešu komponisti, kas iedvesmojuši Igo gan uz skatuves, gan dzīvē un radījuši skaņdarbus tieši Igo dziedājumam. Savu dalību jubilejas koncertos jau tagad apstiprinājuši komponisti - Raimonds Pauls, Zigmārs Liepiņš, kā arī Vidzemes kamerorķestris diriģenta Andra Veismaņa vadībā, kas piešķirs īpašu auru un skanējumu jubilejas koncerta repertuāram.

Biļetes iepriekšpārdošanās nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas 5 līdz 20 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!