Foto: Publicitātes attēls

Latviešu reperis ansis (īstajā vārdā – Ansis Kolmanis) ar svinīgu priekšnesumu klubā "One One" pirmdien, 8. maijā, prezentējis savu jaunāko ierakstu ar nosaukums "Balzams".

Līdzās ansim albuma atklāšanas koncertā piedalījās vairāki Latvijā atzīti hip hopa mākslinieki, tostarp – Ozols, Edavārdi, Skutelis, Eliots un citi.

Albums, kas publicēts un prezentēts autora 30. dzimšanas dienā, ir anša sarakstīts, izpildīts, producēts, ieskaņots un miksēts repa ieraksts, kas tapis "Dirty Deal Audio HQ" studijā, Brasā.

Ierakstā piedalās tādi mākslinieki kā Aija Andrejeva, Ozols, Edavārdi, Eliots, Niklāvz, dotConcept, DJ Krii, Viesturs Melders, Andrejs Gradinārovs un citi.

Kopš šā gada 8. maija "Balzams" pieejams iegādei un straumēšanai visos lielākajos mūzikas tirdzniecības un straumēšanas pakalpojumu sniedzējos

Albums izdots arī simboliskā taustāmā formātā – zelta krāsas A2 izmēra plakāta veidolā, kam pievienots īpašs kods albuma bezmaksas lejupielādei. Katra albuma kopija ir albuma vāciņa veidotāju Tron Karton un Lazybra roku darbs, kas radīts kokspiedes tehnikā. Tāpat katru mākslas darba kopiju parakstījis albuma autors. Kompaktdiska vai cita datu nesēja albuma fiziskajai kopijai pievienota nav.

Vēl sadarbībā ar grafiskā dizaina speciālistiem no "55art" tapusi alternatīva albuma fiziskā versija –autora parakstīts uzlīmju komplekts, kam arī pievienots albuma digitālās versijas lejupielādes kods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!