Foto: Publicitātes foto

Ar līdz šim tehniski un mākslinieciski iespaidīgāko koncertu trešdien 12. jūnijā "Arēnā Rīga" uzstāsies britu grupa "Muse", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji no FBI.

Neona roboti, akrobāti izolācijas tērpos un 23. gadsimta policisti – šādi elementi raksturo "Muse" jauno šovu. Kā raksta koncerta rīkotāji, grupas dalībnieki vienmēr ir testējuši labas gaumes robežas, taču "Simulation Theory" koncerturnejas šovi ir jau nākamais līmenis, ko nevar pielīdzināt parastam koncertam.

"Muse" koncerti jau kopš tiek atzīmēti kā vieni no labākajiem un iespaidīgākajiem pasaulē, saņemot labākās koncertgrupas balvas, un pēc nupat aizvadītā 1. jūnija koncerta Londonā, piepildītā stadionā mūzikas kritiķi (NME, The Guardian u.c) neskopojas ar uzslavām un atzīmē, ka grupa "Muse" ir pārspējusi pati sevi. Tas esot bijis "galvu reibinošs rokmūzikas šovs mašīnu laikmetam".

Šovs drīzāk rada Holivudas kases grāvēja stilā veidotu teatrālu mūzikas piedzīvojumu, ko nevar pielīdzināt parastam koncertam, atzīmē koncerta rīkotāji.

"Muse" jaunās turnejas koncertos spēlē ne tikai "Simulation Theory" dziesmas, bet arī klasiskos hitus, kā "Bliss", "Hysteria", "Madness", "Time Is Running Out" un "Starlight".

Kā ziņots, koncerta īpašais viesis Rīgas šovā būs aktieris un mūziķis Kīfers Sezerlends.

Biļetes uz vienīgo šī gada "Muse" koncertu Baltijā var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!