Foto: Publicitātes foto
Šogad Andrejostas estrādē viens no vasaras sezonas galvenajiem notikumiem būs hip-hopa projekta "Mesa" lielkoncerts "Svaigā gaisā", kas gaidāms 11. augustā, portālu "Delfi" informē mūziķa pārstāvis Kaspars Jansons.

"Esmu patīkami saviļņots par gaidāmo "Mesa" koncertu! Šis būs mūsu vienīgais šī gada koncerts, kas reizē būs arī "Mesa" pirmais solokoncerts zem klajas debess," tā par gaidāmo pasākumu saka mūziķis Gatis Irbe jeb "Mesa".

Andrejostas estrāde būs aprīkota ar grandiozu skatuvi, iekārtota, lai siltos vasaras vakaros un pasākumos būtu ērti vairāk nekā 10 000 apmeklētājiem, baudāma ar lielisku skatu uz Daugavu, labākajiem "street food" piedāvājumiem un īpašu atmosfēru.

Koncertā piedalīsies īpašie viesi, kuri tiks atklāti, tuvojoties koncerta datumam. Koncertā skanēs labākās "Mesa" dziesmas, kā arī ir gaidāmi jaunu singlu pirmatskaņojumi.

Projekts "Mesa" tika dibināts 2015. gada izskaņā un ir viens no Latvijā straumētākajiem pašmāju mūzikas projektiem. Tā galvenais izveidotājs ir Gatis Irbe, zināms ar skatuves vārdu Gacho. Līdz šim kā projektam "Mesa" ir izdoti trīs studijas ieraksta albumi – "Mesa" (2016), "II" (2017) un "M3SA" (2020). Visi albumi ir saņēmuši zelta un platīna ieraksta statusus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!