Grupas "Astro'n'out" "Astro' Electro Acoustic" koncertprogramma iepriekšējās nedēļās izskanējusi un uzņemta ar stāvovācijām koncertos Siguldā, Ventspilī un Liepājā. Sakarā ar izpārdotu pirmo izsludināto koncertu Rīgā, Astro'n'out izsludina papildkoncertu 7. novembrī plkst. 22.

Īpašu atzinību izpelnījies koncerta vizuālais noformējums, kuru veidojis Oskars Timbars ( GACO), kā arī, ne vienu vien pārsteiguma momentu sagādājušas grupas Astro'n'out labi zināmo dziesmu jaunās- elektroniskās un akustiskās aranžijas, kas pārvērtušas dziesmas līdz nepazīšanai. 

Tūres koncertprogramma "Astro'Electro Acoustic" tapusi sadarbībā ar grupas draugu un producentu DJ Rudd, kas producējis "Astro'n'out" albumu "Lauvas" un "Lion's Share". DJ Rudd kā producents strādājis arī pie pēdējiem diviem DONA albumiem, sadarbojies ar grupu Limonāde, Latvian Voices u.c., kā arī, piedalījies Arstarulsmirus aka Gustavo koncertos.

Foto no koncerta Liepājā:

Tūres tērpi tapuši sadarbībā ar “I'm Your shirt" dizaineri un zīmola radītāju Indru Miklāvu, kuras krekli, novērtēti arī pasaules stilistu acīm (tos izvēlējušies pat tādi pasaules slaveni vārdi kā Will I am un Rikijs Mārtins).

Biļetes uz papildkoncertu pieejamas šeit.

Nākamais grupas Astro'n'out koncerts notiks 2. novembrī Vidzemes koncertzālē. Uz to biļetes vēl pieejamas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!