Foto: Publicitātes foto
Personisku iemeslu un grūti prognozējamās Covid-19 situācijas rudenī dēļ, grupa "Hurts" nolēmusi atcelt visu jaunākajam albumam "Faith" pakārtoto koncertturneju.

Līdz ar to atcelts arī šoruden, 8. oktobrī, plānotais "Hurts" koncerts "Arēnā Rīga", vēstīts koncerta organizatoru "L Tips Agency" "Facebook" lapā.

"Hurts" kodols - solists Teo Hačkrafts un multiinstrumentālists Ādams Andersons – vēršas pie klausītājiem: "Pašreizējās [neskaidrās] situācijas un personisko apstākļu dēļ esam nolēmuši atcelt albuma "Faith" koncertturneju.

Šo lēmumu nebija viegli pieņemt. "Faith" ir albums, kas mums nozīmē tik daudz, un jūsu atbalsts un mīlestība pēdējā gada laikā ir bijusi neticama.

Mēs ceram, ka jūs sapratīsiet - mūsu pašu un grupas dēļ tas bija pareizs lēmums.

Pagaidām viss, kas mums vajadzīgs, ir laiks. Paldies par visu.Mēs jūs mīlam".

Koncerta organizatori piedāvā biļešu īpašniekiem vairākus variantus: samainīt "Hurts" koncerta biļeti pret dāvanu karti 130% vērtībā no esošās biļetes cenas. Karte būs izmantojama līdz 2023. gada 31. decembrim; samainīt "Hurts" koncerta biļeti pret kāda cita "L Tips Agency" rīkotā pasākuma biļeti; atdot biļetes un saņemt atpakaļ naudu.

Organizatori lūdzam līdz 2021. gada 31. jūlijam aizpildīt anketu un nosūtīt uz tickets@ltips.lv

Dāvanu karte, biļete uz citu koncertu vai nauda tiks nosūtīta līdz 2021. gada 3. septembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!