Foto: DELFI
Atcelta šovakar plānotā "Naughty Boy" uzstāšanās "LMT Summer Sound" festivālā, informēja festivāla organizatori.

Autoavārijas dēļ uz Beļģijas ceļiem bija izveidojušies sastrēgumi, kuru dēļ grupa šodien nepaspēja uz lidmašīnu. Diemžēl alternatīvas atceļošanas iespējas neizdevās atrast, tādēļ "Naughty Boy" uzstāšanās tiek atcelta.

Plkst.22 uz festivāla galvenās LMT skatuves kāps grupa "Carnival Youth". Festivāla organizatori atvainojas visiem par izmaiņām programmā.

Pārējo mākslinieku uzstāšanās laiki nav mainīti. Festivāla apmeklētājiem ar vienas dienas biļetēm piektdienai ir iespēja tās atdot pārdošanas vietā un saņemt atpakaļ naudu līdz šī vakara plkst.22.

Jau ziņots, ka piektdien un sestdien Liepājā notiek mūzikas festivāls "LMT Summer Sound". Uz "LMT Summer Sound" galvenās skatuves kāps britu grupa "Pet Shop Boys", kā arī pašmāju mūziķi Dons un Gacho. Liepājā viesosies arī amerikāņu hiphopa mūziķis "Mykki Blanco", kā arī latviešu grupa "Otra puse", "Jenny May" un lietuviešu grupa "Golden Parazyth".

Kopumā divu dienu laikā klausītājus priecēs vairāki desmiti dziedātāju, grupu un dīdžeju gan pludmalē, gan Liepājas Jūrmalas parkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!