Foto: Publicitātes foto

Aijas Andrejevas koncertu "Es iešu tālāk", kas jau iepriekš Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārcelts uz vēlāku laiku un ieplānots šī gada 5. jūnijā Siguldas pilsdrupu estrādē, tomēr nolemts atcelt valstī esošās epidemioloģiskās situācijas dēļ, portālu "Delfi" informēja Aija Andrejeva.

“Draugi! Ne visi sapņi piepildās uzreiz. Lai arī cik ļoti es gaidīju un gatavojos savam koncertam Siguldas pilsdrupu estrādē 5. jūnijā, tomēr esmu spiesta šo koncertu atcelt. Valstī noteiktie ierobežojumi un epidemioloģiskā situācija nav savienojama ar mūsu sapņiem un iecerēm par šo koncertu,” par atcelto koncertu saka dziedātāja.

Visiem, kuri iegādājušies biļetes, iespējams saņemt atpakaļ naudu, aizpildot biļešu atgriešanas aktu un nosūtot to uz info@aula.lv. Anketa pieejama šeit. “Aicinu šīs anketas aizpildīt iespējami ātrāk, lai varam jums atgriezt biļešu naudu. Paldies katram no jums par pacietību un sapratni,” saka Aija Andrejeva.

Koncerts “Es iešu tālāk” tika plānots kā līdz šim lielākais Andrejevas muzikālās karjeras notikums un bija paredzēts, ka uz skatuves kāps ne tikai pati Aija ar grupu, bet arī viņas tēvs Alex (Oļegs Andrejevs), kā arī citi dziedātājas skatuves partneri. Koncertā bija plānots enerģisko roka skanējumu apvienot ar intīmu atmosfēru, izpildot gan jaunākās, gan jau labi zināmās un iemīļotās dziesmas, kas kļuvušas par hitiem, bez kā nav iedomājams neviens dziedātājas koncerts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!