Divas bijušās grupas "Destiny's Child" dalībnieces atrisinājušas savas juridiskās domstarpības ar grupas pašreizējām dalībniecēm, menedžeri un ierakstu kompāniju "Sony Music".
Vienošanās nosacījumi netiek atklāti, taču abu bijušo grupas dalībnieču advokāti sacīja, ka lieta atrisināta draudzīgi un viņu klientes jūtas gandarītas.

Letoija Laketa un Latavija Robersone bija "Destiny's Child" oriģinālsastāva dalībnieces, kas grupu atstāja 2000.gadā.

Par konflikta cēloni kļuva 2001.gadā iznākušā "Destiny's Child" singla "Survivor" teksts, kurā Laketa un Robersone saskatīja pret viņām vērstus mājienus.

Pirms tam Laketa un Robersone bija vienojušās ar grupas dalībniecēm Bejonsē Noulzu un Kelliju Roulendu, ka abas puses viena par otru neizteiks aizvainojošus komentārus. Laketai un Robersonei šķita, ka dziesmas teksts ir tieši šāds aizvainojošs komentārs.

Taču Noulza, kas ir viena no "Survivor" autorēm, paskaidroja, ka dziesma ir par jebkuru cilvēku, kurš kādreiz izturējies pret grupu nelabvēlīgi.

Laketa un Robersone no grupas aizgāja tāpēc, ka bija neapmierinātas ar to, ka pēc pirmā menedžera nāves 1997.gadā grupas vadību pārņēma Bijonsē tēvs Metjū Noulzs. Abu aizgājušo dziedātāju vietā "Destiny's Child" pievienojās Fara Frenklina un Mišela Viljamsa, taču Frenklina grupu drīz vien pameta, un tagad "Destiny's Child" darbojas kā meiteņu trio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!