Foto: Publicitātes foto
27. augustā Rūjienas estrādē no pulksten 19.00 notiks rokfestivāls "Vērte", aicinot baudīt rokmūzikas skanējumu, portālu "Delfi" informēja Valmieras pašvaldības pārstāve.

"Divu gadu pauze ir nesusi dažādas izmaiņas mūsu dzīvē – vīri ir kļuvuši staltāki, bārdas garākas un dāmas tikai skaistākas. Rokfestivāls "Vērte" ir audzis un meklē iespējas piedāvāt atkal jaudīgu vakaru ar melodiskām un muzikāli bagātīgām grupām. Ar daļu jau esam tikušies iepriekš un vēlamies parādīt, ko jaunu divu gadu laikā mūsu draugi ir sacepuši. Tāpat arī mūsu redzeslokā ir nonākuši gan jaunie censoņi, par kuriem mēs ticam – viņu ceļš mūzikā ir bruģēts uz labiem pamatiem, gan arī grupas kā noturēts vīns ar ilgu stāžu skatuves starmešos un mūsu sirdīs," aicina organizatori.

Rokfestivālā uzstāsies grupas "Calico", "Tape Electro", "Iron Wings", "Bloody Heels", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Refleksija" un "Apēdājs".

Grupu uzstāšanās no pulksten 19.00, bet ieeja un iespēja uzsliet telti – no pulksten 17.00. Ieturot tradīcijas, pēdējā grupa beigs spēlēt īsi pirms rītausmas, tāpēc pēc grupu uzstāšanās būs pieejama apsargāta bezmaksas teritorija telšu izvietošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!