Pēc privātdetektīvu veiktās izmeklēšanas, puišu popgrupa “Backstreet Boys” paudusi savu sašutumu “House of Blues”, kas organizēja grupas koncertu 31.oktobrī Denverā, Pepsi centrā. Izrādās, ka aptuveni 1200 koncerta biļešu nonākušas nelegālo tirgotāju jeb tā dēvēto “skalpētāju” rokās.
Fani par 38,50 ASV dolārus (22,3 lati) vērto biļeti bija spiesti maksāt līdz pat 110 dolāriem (64 lati). “Backstreet Boys” pieprasījuši koncerta organizētājiem samaksāt 75 000 dolāru (43 500 lati) lielu ziedojumu Kolumbainas koledžas fondam, lai kompensētu nolaidīgo attieksmi, tirgojot biļetes.

Otrdien publicētajā paziņojumā puiši visai dramatiskā tonī pauž savu attieksmi pret biļešu spekulācijām: “Mēs esam darījuši visu iespējamo, lai novērstu “skaplēšanu”, gan ierobežojot pārdoto biļešu skaitu, gan izdalot koncerta apmeklētājiem aproces. Mūs ārkārtīgi saniknojis fakts, ka šāda nelikumīga tirdzniecība notikusi Denverā. Mums pirmajā vietā vienmēr ir fanu intereses, un mēs novērsīsim un pārbaudīsim visu, kas sarežģī mūsu saikni ar viņiem.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!