Otrdien, 8. augustā pulksten 19.00 notiks Imanta Dakša koncerts 24 metrus augstajā Latvijas Universitātes Botāniskā dārza Palmu mājā, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Imants Daksis ir vārdu un mūzikas autors aptuveni 400 dziesmām latviešu valodā, kā arī vairākiem desmitiem dziesmu krievu un angļu valodā. Pirmo reizi uz skatuves viņš kāpa 2002. gadā ar grupu "Pasaules gaisma", bet kopš 2004. gada pārsvarā uzstājas kā solo mākslinieks.

Dziesminiekiem raksturīgie spēles instrumenti - akustiskā ģitāra, balss un ar kāju sists ritms, Imanta izpildījumā ir piesātināti ar ekspresiju un drosmi, kam Latvijas mūzikā nav analoga. Dakša mūzika nav definējama viena stila robežās, jo viņa dziesmas gan tematiski, gan muzikāli ir ļoti dažādas. Viņa radītā mūzika runā par transcendentālām un personīgām tēmām, materiālās un nemateriālās pasaules mijiedarbību un klausītājus ar atvērtu uztveri aicina uz drosmīgu un brīvu pasaules tvērumu.

Klausītājiem būs iekārtotas ērtas sēdvietas starp palmām un citiem eksotiskiem augiem, un, lai neizjauktu vietas dabisko atmosfēru, koncerts skanēs akustiski. Ieejai pasākumā būs derīgas LU Botāniskā dārza apmeklētāju biļetes.

Plašāka informācija par biļetēm LU Botāniskā dārza mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!