Šīs nedēļas nogalē no 20. līdz 22.oktobrim Rīgā, Cēsīs un Daugavpilī notiks grupas "Brute Chant" jaunā albuma "KILLER each of you" prezentācijas tūre.
Prezentācijas koncertos piedalīsies grupas "Sky Forger", "One Voice", "F[ei]K", kā arī Čehijā un Slovākijā populāra grupa - "Imperial Foeticide".

Koncertu Cēsīs 20.oktobrī pulksten 21 "Radio Saules iela" klubā atklās jaunā Cēsu grupa "Wrong Side", bet Daugavpilī šīs pilsētas grupa - "Disease".

Rīgā 21.oktobrī pulksten 20 koncerts notiks Mūzikas akadēmijas Studentu klubā, bet Daugavpilī - 22.oktobrī pulksten 19 Dzelzceļnieku kultūras namā.

Cēsu grupa "Brute Chant" mūzikas ierakstu studijā "G.E.M." septembrī ierakstījusi albumu, kura nosaukums ir "KILLER each of you". Tajā dziesmas ir angļu valodā, taču viena arī latviski.

Albuma producents ir Aleksandrs Sircovs, skaņu režisors - Gatis Gaujenieks.

Grupa "Brute Chant" dibināta 1998.gadā. Tās sastāvu veido Sandis Korps (vokāls), Jānis Aizkalns (ģitāra), Dainis Kriķis (bass) un Dzintars Vīksna (bungas).

Šogad mūzikas festivālā "Sinepes un medus" grupa ieguva "Lielo sinepju" balvu, kā arī tās mūziķi - Jānis Aizkalns un Dzintars Vīksna - tika atzīti par labākajiem katrs savā nominācijā.

1999.gadā studijā "G.E.M." tika ierakstīts grupas demo "Defect God", kas guva labas atsauksmes ārzemju mūzikas kritiķu un izdevumu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!