Foto: LETA
Šī gada jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" par uzvaru cīnīsies Ukrainas, Lietuvas un ASV pārstāvji. Savukārt latviešu dziedātājas LienesCandy izredzes tiek vērtētas kā vienas no vājākajām, prognozē interneta totalizatora UNIBET eksperti

Visaugstāk tiek vērtētas Ukrainas grupas "The Kolya Serga" izredzes, kurai likmes izmaksas koeficients ir četri, tikai nedaudz atpaliek dziedātājs no Lietuvas Donijs Montells ar koeficientu 4,5 un ASV Džeidens Felders ar koeficientu pieci.

Ne pārāk augstu tiek vērtētas Latvijas pārstāves konkursā LienesCandy izredzes. Pēc ekspertu vērtējuma vismazākās izredzes pacīnīties par uzvaru ir Togo pārstāvei Džennai.

"Daži konkursanti tiešām izceļas, piemēram, ukraiņu The Kolya Serga ar savu balādi ir nopietns pretendents uz galvenās balvas vešanu mājās. Labi rezultāti prognozējami lietuviešu konkursanta Donija Montella izpildītajai "Listen 2 Your Heart" un amerikāņu Džeidena Feldera "Fell in Love". Taču jāņem vērā, ka šāda veida konkursā jaunie talanti sacenšas par savu nākotni un karjeru, viņiem ir visas iespējas parādīt savi, un neviens dalībieks nevar būt nepietiekami novērtēts," komentē prognožu eksperti.

Jau ziņots, ka jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" jau tradicionāli notiks Jūrmalā no šī gada 26.jūlija līdz 31.jūlijam. Šogad konkursā sacenšās 16 grupas un dziedātāji no 14 valstīm.

Vietu sadalījums pēc prognožu ekspertu domām:

The Kolya Serga (Ukraina) 4,00
Donny Montell (Lietuva) 4,50
Jayden Felder (ASV) 5,00
Koop Arponen & Flute of Shame (Somija) 6,50
Yuzary (Baltkrievija) 7,50
Bishkek (Kirgizstāna) 8,00
Twins (Uzbekistāna) 9,00
Masha Sobko (Ukraina) 10,50
Eric (Armēnija) 12,00
Andrey Grizz-lee (Krievija) 14,50
Monika Wiśniowska & Michał Bober (Polija) 14,50
Roger Ricco (Brazīlija) 16,00
Liene Candy (Latvija) 17,50
N.A.O.M.I (Krievija) 18,50
A-Lau (Kazahstāna) 20,00
Jenna (Togo) 25,00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!