Foto: Publicitātes foto

Nākamo pirmdien, 6. augustā, Mežaparka Zaļajā teātrī uzstāsies Kanādas indie mūzikas viena no šī brīža aktuālākajām grupām "Arcade Fire", kuru koncerta īpašie viesi būs Jāņa Šipkēvica projekts "Shipsea", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāju pārstāvji no FBI un "Positivus Music".

Koncerta organizatori aicina rūpīgi iepazīties ar informāciju par līdzi ņemamo mantu ierobežojumiem un koncerta norises vietas plānu. Uz koncertu visērtāk doties izmantojot sabiedrisko transportu vai velosipēdu. Apmeklētāju ērtībām iesakām izmantot 11. tramvaju vai 9. autobusu (gala pietura būs Meža prospekta pusē) kustībā no Rīgas centra uz Mežaparku. Tāpat ērti izmantojami ir 2., 11., 19. un 24. autobuss, ieradīsies Mežaparkā no Viestura prospekta puses (gala pietura Viestura prospekts). Auto novietošana būs iespējama tikai Rīgas satiksmes stāvvietās. Mežaparka Zaļo teātri atradīsi dodoties pa Ostas prospektu un pagriežoties uz Janševska prospektu.

Šāda pasākumā iekļūšana teritorijā var prasīt laiku – piemēram, biļešu, apmeklētāju un viņu līdzpaņemto lietu personiska pārbaude pie ieejas, ēdiena un dzēriena iegāde uz vietas utt. Tāpēc, koncerta organizatori aicina apmeklētājus ierasties uz koncertu savlaicīgi. Norises vietas ieeja tiks atvērta jau no pulksten 18.00.

Pulksten 20.00 uzstāšanos sāks koncerta īpašie viesi – Jāņa Šipkēvica projekts "Shipsea", kura sastāvā uzstāsies Jānis Šipkēvics, Matīss Čudars, Evija Vēbere, Rūdolfs Dankfelds, un ar kādu īpašu pirmatskaņojumu mūziķiem pievienosies arī "Arcade Fire" vijolniece Sāra Noifelde. Grupa "Arcade Fire" uz skatuves kāps ap pulksten 21.00.

Apmeklētāju ievērībai:

Koncerta teritorijā nebūs iespējams ienest lielas somas vai mugursomas, kuras pārsniedz 21x29 cm lielumu.
Norises vietā nebūs uzglabāšanas skapīši, tāpēc iesakām līdzi ņemt tikai pašu nepieciešamāko.

Koncerta teritorijā nav atļauts ienest profesionālās kameras, iPad/planšetierīces, GoPro kameras, pašportretu statīvu jeb selfie stick, audio un video ierakstu tehniku (izņemot mobilos telefonus), šaujamieročus un aukstos ieročus, pirotehniku, lāzerrādītājus, bīstamus priekšmetus un sprāgstvielas, liela izmēra plakātus, stikla priekšmetus, lietussargus, līdzpaņemtus ēdienus un dzērienus, dzīvniekus, velosipēdus, skrituļslidas un skrituļdēļus, motociklistu ķiveres, saliekamos krēslus.

Neatļautu priekšmetu vai jebkādu citu priekšmetu nodošana uzglabāšanai pie koncertu apkalpojošā personāla vai kārtības uzturētāju personāla nav paredzēta un netiks nodrošināta.

Biļetes arvien iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Biļetes būs pieejamas arī pie ieejas pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!