Šajā pavasarī garā Eiropas turnejā devās latviešu grupa "Carnival Youth", apmeklējot dažādas valstis un pilsētas, lai satiktu savus fanus un iepazīstinātu ar savu mūziku jaunus klausītājus. Turnejas otrajā videodienasgrāmatā mūziķi gan izklaidējas, gan koncertē, gan izklaidējas Drēzdenē, Trnavā, Hamburgā, Berlīnē un Minhenē.

Šoreiz ieskats sākas ar turnejas vienpadsmito vai pat divpadsmito dienu – tas jau grupas puišiem pašiem ir sajucis. Bet tam arī vairs nav nozīmes. No Prāgas "Carnival Youth" dodas uz Drēzdeni, kas ir vēl viena koncertvieta šajā ceļojumā, bet tālākais ceļš ved uz Trnavu, Slovākijā. Tur tiek nosvinēta grupas pastāvēšanas sestā jubileja, arī koncertā "Carnival Youth" dalībnieki tiek sveikti ar klasisko "Happy Birthday".

Slovākijā beidzot grupa tiek arī pie brīvdienas – viņi dosies dabā, peldēsies un visādi citādi labi pavadīs laiku.

Pēc brīvdienas "Carnival Youth" ceļš ved tālāk uz Vāciju. No Trnavas un Hamburgu ir 12 stundu ilgs brauciens. Nonākuši Hamburgā, grupas dalībnieki noklausās grupas "Darling West" uzstāšanos un arī paši muzicē. Tāpat Hamburgā notiek publicitātes foto uzņemšana un, protams, kārtējā uzstāšanās.
No Hamburgas "Carnival Youth" dodas tālāk uz Berlīni, bet tālākais ceļš ved uz Minheni.

"Carnival Youth" savu pavasara turneju sāka jau 22. martā ar koncertiem Igaunijā, bet šobrīd turpina ar uzstāšanos Lietuvā, Polijā, Ungārijā, Čehijā, Slovākijā, Vācijā, Šveicē, Rumānijā, Anglijā un Francijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!