Foto: Publicitātes foto

Grupa "Carnival Youth" 1. aprīlī laiž klajā otro studijas albumu "Propeller" un uzsāk biļešu tirdzniecību uz Latvijas koncertturneju, kas sāksies 3. novembrī Cēsīs, portālu "Delfi" informē grupas menedžere Guna Zučika.

Jaunā albuma producents ir Gatis Zaķis, albums ierakstīts "Face White Studios" Viļņā un "Tru Music Studio" Rīgā.

Latvijas koncertturnejā grupa uzstāsies Vidzemes koncertzālē "Cēsis", "Jelgavas kreklos" Jelgavā, Latgales vēstniecībā "Gors" Rēzeknē, "Multiklubā" Valmierā, koncertzālē "Jūras vārti" Ventspilī, "Fontaine Palace" Liepājā, kā arī koncertzālē "Palladium" Rīgā.

Biļetes uz koncertiem pieejamas "eKase.lv" un "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Pirmās trīs dienas biļesu cena uz koncertiem Cēsīs, Jelgavā, Rēzeknē, Valmierā, Ventspilī un Liepājā maksās 8 eiro, bet Rīgā – 10 eiro. No pirmdienas, 4. aprīļa biļetes Latvijas pilsētās 10 eiro, Rīgā – 12 eiro. Biļešu cenas, tuvojoties koncertiem, augs.

Aprīļa beigās "Carnival Youth" uzsāks Eiropas turneju un uzstāsies Polijā, Čehijā, Slovākijā, Slovēnijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Beļģijā, Francijā, Igaunijā un Lielbritānijā. Jāatzīmē, ka Briselē 8. maijā grupa būs īpašie viesi Endrju Bērda (Andrew Bird) koncertā, savukārt 20. maijā "Carnival Youth" spēlēs Londonā, leģendārajā koncertzālē Koko, "NME Club Night" ietvaros, kā arī 21. maijā mūzikas industrijas konferencē – festivālā "The Great Escape" Braitonā.

Foto: Albuma "Propeller" prezentācija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!