Foto: Publicitātes attēls/Filips Šmits

Neparedzētu grupas dalībnieka ģimenes apstākļu dēļ "Carnival Youth" ir jāpārceļ pirmie divi turnejas "Good Luck" koncerti, portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

Piektdien, 15.novembrī, paredzētais koncerts Aizkrauklē pārlikts uz 21. novembri, savukārt sestdien, 16. novembrī, plānotais koncerts Līvānos notiks 13. decembrī. Iegādātās biļetes derīgas apmeklējumam pārliktajos datumos, vai arī tās ir iespējams atgriezt biļešu tirdzniecības vietās.

"Ar nožēlu jāpaziņo, ka dzīvē mēdz atgadīties tādi neparedzēti notikumi, kas liek nospiest bremzes uz garām skrienošo ikdienu. Šoreiz arī mums nākas šādi rīkoties. Grupas vārdā ļoti atvainojamies, ja kādam nākas sagādāt neērtības, bet jau pavisam drīz jums tiks atdarīts. Ar cieņu un mīlestību, jūsu "Carnival Youth"," paziņojumā medijiem raksta grupas dalībnieki.

Jau ziņots, ka grupa "Carnival Youth" sava jaunākā albuma "Good Luck" koncertturnejā jau ir sniegusi 19 koncertus septiņās Eiropas valstīs – Vācijā, Šveicē, Lietuvā, Polijā, Ungārijā, Čehijā un Slovākijā. Savukārt Latvijā koncerti gaidāmi arī 17. novembrī Valmierā, 20. novembrī Madonā, 23. novembrī Rīgā, "Hanzas Peronā" un 30. novembrī – Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!