Foto: Publicitātes foto. "Manta"
Ar koncertu Valmiermuižas Alus dārzā šogad, 15. jūlijā, turpināsies ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls "Vadātājs". Šis būs jau ceturtais festivāla vakars, kas notiek šogad, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji no biedrības "HI".

Līdzīgi kā iepriekšējās reizes, arī Valmiermuižā "Vadātājs" saviem sekotājiem piedāvās krāšņu un saistošu notikumu programmu, ko veidos vairāki koncerti, īsfilmu programma, Rūdolfa Kugrēna veidotā stāvizrāde "Fiasko" un maģisks uguns šovs.

Katrā norises vietā "Vadātājs" piedāvā īpaši veidotu programmu, iesaistot arī vietējos māksliniekus, un šoreiz Valmieru pārstāves mūziķis un dziesminieks Mikus Frišfelds.

Neiztrūkstoši uzstāsies "Vadātāja" pavadošais muzikālais ansamblis "Manta", izskanēs arī Sniedzes Prauliņas koncerts kopā ar grupu. Visa vakara garumā tiks demonstrēta Latvijas režisoru īsfilmu programma, un vakaru noslēgs mākslinieku Kristapa Krolla un Guntas Tomsones veidots uguns šovs.
Ceļojošā mūzikas un mākslas festivāla "Vadātājs" mērķis ir piedāvāt kvalitatīvu un saistošu kultūras piedāvājumu ārpus galvaspilsētas. Ar šo ceļošanu pa skaistām un īpašām Latvijas pieturām "Vadātājs" vēlas izcelt jaunas kultūras pasākumu norises vietas, aktualizēt sadarbības iespējas reģionos un iepazīstināt vietējo publiku ar aktuālām kultūras parādībām.

Koncerta sākums plkst. 19.00. Valmiermuižas Alus dārzs atrodas Dzirnavu iela 2, Valmiermuižā, Valmieras pagastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!