Foto: Jānis Vīksna

Gadu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, 24. februārī, Cēsu "Fonoklubā" norisināsies atbalsta pasākums "Stop The War", kurā ar grupas "Riga Reggae" akustisko koncertu tiks vākti līdzekļi Ukrainas atbalstam.

Kā vēsta kluba pārstāvji, vakaru atklās grupas "Riga Reggae" akustiskais koncerts, taču pēc tā visas nakts garumā par muzikālo noformējumu regeja noskaņās pie dīdžeju pults turpinās gādās tās dalībnieki – Horens Stalbe un Speiss.

"Šajā reizē, ja salīdzinām ar pagājušo gadu, pasākuma vēriens būs mazāks, taču ne mazāk svarīgi ir atgādināt – karš ne tuvu nav beidzies un mūsu atbalsts Ukrainas tautai nav mazāk nepieciešams kā pērn," norāda "Fono" programmas direktors Marts Sildniks. "Arī "Roks pret okupāciju" pasākumā viens no rīkotājiem bija grupa "Oranžās brīvdienas", kurus šajā reizē pārstāv tās solists Ints Ķergalvis jeb Speiss apvienības "Riga Reggae" sastāvā.

Pērn, reaģējot uz Krievijas iebrukumu, vērienīgajā "Roks pret okupāciju" koncertā tika saziedoti vairāk nekā 15 tūkstoši eiro. Pasākuma ierakstu aizvien iespējams noskatīties "Youtube".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!