Foto: Publicitātes foto. "Triānas parks"

Divu dienu garumā, 21. un 22. oktobrī, Cēsu "Fonoklubs" tradicionāli svinīgā gaisotnē svinēs savu astoto dzimšanas dienu, piedāvājot bezmaksas koncertus. Galvenie jubilejas viesi šogad būs grupas "Triānas parks" un "Linga", portālu "Delfi" informē "Fonokluba" pārstāvji.

Piektdienas vakara programma ir veidota vasaras pasākuma "Fono Cēsis" atskaņās, kluba apmeklētājiem piedāvājot grupas "Linga" uzstāšanos, bet dejas spēlēs dīdžejs Artis Dvarionas, kurš arī vasaras festivālā noslēdza pirmo dienu uz galvenās skatuves.

Savukārt sestdien uz skatuves kāps apvienība "Triānas parks", kas "Fonoklubā" pēdējo reizi viesojās Latvijas koncertturnejas "Fuck The World Tour" laikā, 2015. gada pavasarī. Par ballīti pēc uzstāšanās gādās "Fono" dīdžeju komanda vismaz sešu cilvēku sastāvā.

"Dzimšanas diena mums ir arī laiks, kad atskatāmies uz pagājušajā sezonā paveikto, jo aiz muguras ir atstāts saspringtais vasaras grafiks," pastāstīja programmas direktors Marts Sildniks.

"Neapšaubāmi par gada skaļāko pasākumu mums kļuva bezmaksas festivāls "Fono Cēsis", kas atveda iespaidīgu apmeklētāju pūli un virkni ļoti kvalitatīvu mākslinieku ar britu folkroka zvaigzni Frenku Tērneru priekšgalā. Taču, manuprāt, aizvadītā gada lielākais pārsteigums tomēr bija Igaunijas supergrupas "Ewert and the Two Dragons" viesošanās teju vai privātā koncertā "Fonokluba" nelielajās telpās, pierādot, ka lieliem māksliniekiem ne vienmēr vajag lielas skatuves, lai sarīkotu iespaidīgu uzstāšanos," komentē Marts.

"Fonoklubs" aicina apmeklētājus uz dzimšanas dienas svinībām ierasties svētku drānās, dāmām dodot priekšroku vakarkleitām, savukārt kungiem – uzvalkiem.

Atgādinām, ka svinības 21. un 22. oktobrī sāksies plkst. 22.00, savukārt ieeja, kā iepriekš minēts, bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!