Foto: Publicitātes foto

Leģendārās ASV grupas "Čikāgas piecīši", kas 28.februārī ar koncertu uzstāsies Rīgā, koncertzālē "Palladium", dalībnieki jūtas pārsteigti, ka Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā tiks godināti par Mūža ieguldījumu populārajā mūzikā, vēsta koncerta rīkotāji.

"Esam ļoti pārsteigti, ka mūsu ansamblis izvirzīts šim apbalvojumam. Tāpēc arī braucam visi pieci - lai pārliecinātos, vai tā ir patiesība," stāsta grupas negurstošais līderis Alberts Legzdiņš.

Kā stāsta Legzdiņš, "Čikāgas piecīši" koncertā "Vēlreiz ar draugiem" pirmo reizi uzstāsies kādreizējās kino telpās, kur tēvs viņu vedis skatīt Tarzāna filmas, kas tika rādītas ar daudziem turpinājumiem. "Kā jau piecīšu izrādē, būs romantika, patriotisms un humors," teic Legzdiņš.

Savukārt grupas ilggadējais dalībnieks Uldis Streips norāda, ka koncertā grupa spēlēs to, ko publika vēlas dzirdēt. "Ceram, ka mums piebiedrosies draugi, un būs jauka sadziedāšanās ar viņiem un publiku. Ceram arī pavadīt laiku ar publiku jokojot un runājot, lai vakars norit gaišā un mīlas pilnā gaisotnē. Būs laba ballīte," stāsta Streips.

Unikālu šo koncertu dara fakts, ka aktīvu muzikālo darbību "Čikāgas piecīši" ir beiguši, un šoreiz kopā sanāk, lai saņemtu balvu par Mūža ieguldījumu. Uzstāšanās Palladium būs vienreizējs atskats uz kopā piedzīvoto, un sava veida pateicības žests par publikas mīlestību. Kā saka Alberts Legzdiņš: "Galvenais, ka mums būs izdevība atvadīties no tiem draugiem, no kuriem nepaspējām atvadīties iepriekšējjo reizi. Līdz tam!"

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā. Pirmās 100 biļetes būs iespējams iegādāties par septiņiem latiem, pārējās – par deviņiem latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!