Foto: DELFI
Likteņdārza Saieta namā 20. maijā pulksten 20 notiks otrais īpašā pasākumu cikla "rap AKApella" koncerts, kurā piedalīsies divi repa mākslinieki - Arturs Skutelis un indigo, portālu "Delfi" informē organizatori.

Arī šoreiz abu mākslinieku dziesmu tekstus varēs klausīties bez muzikālā pavadījuma, ļaujot vēstījumu uztvert daudz tiešāk, jo tempa dinamiku un akcentus diktēs paši izpildītāji. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt repa meistaru izpildījumudaudz tiešākā un intīmākā atmosfērā, norāda rīkotāji.

Jau ziņots, ka īpašais cikls "rap AKApella" aizsākās martā, kad pirmajā koncertā uzstājās reperi ansis un Fiņķis.

Arturs Skutelis ir viens no zināmākajiem latviešu hip-hopa mūziķiem un tekstu autoriem, studijas un radošās apvienības PKI dibinātājs, dzīvās mūzikas grupas "Tvērumi" līderis. Bijis nominēts "Austras balvai", Latvijas mūzikas Gada balvai "Zelta mikrofons", vairākas reizes ieguvis Latvijas Hip-hopa gada balvu u. c. apbalvojumus. Līdz šim izdevis piecus soloalbumus, kā arī divus kopā ar grupu "Tvērumi". Skuteļa jaunākais soloalbums "Jā" iznāca 2022. gadā.

Reperis indigo līdz šim bija plašākā sabiedrībā bijis pazīstams kā teātra un filmu aktieris Igors Šelegovskis. Viņš raksta dziesmas jau kopš pusaudžu vecuma, bet debijas albumu "Maldīgs iespaids" izdeva 2022. gada rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!