Foto: Publicitātes foto

"Artelī, gandrīz teātrī" 23. un 27. maijā notiks grupas "DaGamba" pirmie autorkoncerti "Aplis", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

"Ir pagājis jau gads, kopš mēs startējām ar savu pirmo mūzikas video latviešu un angļu versijās "Aplis" un drīz mūsu pirmais gads noslēgsies ar koncertu, kam devām tādu pašu nosaukumu," stāsta grupas dalībnieks un daudzu grupas "DaGamba" kompozīciju autors Valters Pūce. Kā atzīst mūziķis, šis gads ir bijis īpašs - radošs un piesātināts ar grupai nozīmīgiem notikumiem.

"Mēs gribētu aicināt uz savu pirmo koncertu visus savus draugus, atbalstītājus un domubiedrus un esmu pārliecināts, ka šie mirkļi Artelī būs neaizmirstami ne tikai mums, bet arī viņiem!" turpina Antons Trocjuks.

"Mums ir liels prieks spēlēt un radīt kopā! Par mums ir ieinteresējušies ārpus mūsu valsts un nemitīgi piedāvā sadarboties, bet vislielākais prieks tomēr ir tad, ja to ko mēs darām novērtē tieši Latvijā!" papildina bītmeistars Ričards.

"DaGambas" koncertā "Aplis" skanēs jau popularitāti ieguvušie skaņdarbi "Aplis", "The Future is Now", "New Life", "J.S.Bach" un pavisam jauni skaņdarbi.

Jau ziņots,ka grupu "DaGamba" 2011.gadā izveidoja bijušo "Melo-M" dalībnieki Valters Pūce un Antons Trocjuks, kā arī elektroniskās mūzikas pārstāvis Ričards Čerenkovs. Līdz šim Latvijā "DaGamba" koncertējusi dažādu lielos pasākumos - Mūzikas Ierakstu gada balva, Eirovīzijā, Radio 101 pavasara turnejas noslēgums, "Ar Domu par rītdienu" un citos.

Koncertu sākums plkst.19:00. Biļetes nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!