Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 19. maijā, pulksten 22.00 dziesminieks Imants Daksis ar koncertu viesosies Daugavpils klubā "Artilērijas Pagrabi". Šis būs pirmais Imanta koncerts Daugavpilī, kas ir vērā ņemams fakts, jo mūziķis regulāri uzstājas jau vairāk nekā desmit gadus. Koncertā būs dzirdamas dziesmas no 2016. gadā iznākušā albuma "Mūžīgā ģeogrāfa piedzīvojumi" un senākiem Imanta albumiem, pavēstīja mūziķa menedžere Alise Peniga.

Imants Daksis ir mūzikas un vārdu autors vairāk nekā 300 dziesmām latviešu valodā, kā arī vairākiem desmitiem dziesmu krievu un angļu valodā. Dziesminiekiem raksturīgie spēles instrumenti ir akustiskā ģitāra, balss un ar kāju sists ritms.

Dakša mūzika nav definējama viena stila robežās, mūziķa radošās vērtības ir dzejiski kvalitatīvi teksti, skatuviskā ekspresija, spēcīgs un daudzveidīgs balss tembrs un vienmēr mainīgs ārējais tēls.

"Artilērijas Pagrabi" ir mūzikas klubs, kas jau ceturto gadu veicina Daugavpils kultūras dzīvi. Klubā regulāri uzstājas visdažādāko žanru Latvijas un ārvalstu grupas – no džeza līdz metālam, no pasaules un folkmūzikas līdz hārdrokam. Līdzās koncertiem "Artilērijas Pagrabos" notiek arī cita veida aktivitātes – dzejas lasījumi, improvizācijas teātra izrādes, grāmatu atvēršanas svētki un citi pasākumi.

"Artilērijas Pagrabi" atrodas Rīgas ielā 22, Daugavpilī. Koncerta sākums – pulksten 22.00. Ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!