Foto: Vida Press
Pagājušā gadsimta 70. gados Holivudā bija klubs "The Hollywood Vampires", kas bija slavens ar to, ka tajā nodzērās daudzi ievērojami tā laika rokeri. Lai iekļūtu šajā klubā, jaunajam dalībniekiem vajadzēja pārdzert visus pārējos apmeklētājus.

Tas izdevās daudziem leģendāriem mūziķiem - Džonam Lenonam, Ringo Stāram, Kītam Mūnam, Kītam Emersonam, Harijam Nilsonam, Mikijam Dolenzam un citiem. Kluba prezidents bija pats Eliss Kūpers, kuram vairākus no šiem dzērājiem nācās guldīt zem zemes.

Lai iemūžinātu savus no alkoholisma mirušos draugus, Eliss Kūpers savācis jaunu supergrupu, kas tā arī saucas - "The Hollywood Vampires". Grupā spēlē tādi prominenti vīri kā Džo Perijs no "Aerosmith", Dafs Makkagans un Mets Sorums no "Guns 'N Roses", bet mediju uzmanību visvairāk saista grupas stilīgais ģitārists Džonijs Deps.

"Vampīru" pirmajā albumā, kura nosaukums arī ir "The Hollywood Vampires", ir 16 dziesmas - lielākoties neapstrīdama rokmūzikas klasika ("My Generation", "Whole Lotta Love", "Break on Through", "Manic Depression"), un kā viesmākslinieki ierakstā pieaicināti Deivs Grols, Robijs Krīgers, Pols Makartnijs, Slešs, Džo Volšs un citas rokmūzikas leģendas.

"Delfi" no šī aizraujošā albuma izvēlējušies dziesmu "My Dead Drunk Friends", kurā ietverta šī albuma kvintesence: iedzersim vēlreiz par visiem mūsu brāļiem, kuri dzēra tikmēr, kamēr nomira.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!