Foto: AFP/Scanpix

Grupa "Depeche Mode" nupat publiskojusi dziesmas "Should Be Higher" dzīvo videoierakstu, kas varētu būt tās trešais singls no pavasarī iznākušā albuma "Delta Machine".

Britu elektronikas leģendas nupat uzsākuši turneju pa Ziemeļameriku. Jau ziņots, ka grupa pasaules turneju uzsāka Telavivā, Izraēlā, bet vēlāk turpināja sniegt koncertus Eiropā. Patlaban viņi paredzējuši sniegt 24 koncertus ASV, lai pēcāk atkal atgrieztos Eiropas koncertu arēnās, tostarp nākamā gada 2. martā uzstātos "Arēnā Rīga". "The Delta Machine Winter Tour" laikā grupa Baltijā uzstāsies tikai vienu reizi, un tas notiks Rīgā, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras "FBI" pārstāvji.

"Depeche Mode" ar vairāk nekā 100 miljoniem pārdotu ierakstu kopiju ir panākumiem bagātākā elektroniskās mūzikas grupa vēsturē. Jau pirms daudziem gadiem iemantojusi kulta grupas statusu, "Depeche Mode" mūzika kalpo par iedvesmas avotu neskaitāmām mūziķu apvienībām. Britu mūzikas žurnāls "Q" nodēvējis "Depeche Mode" par visu laiku populārāko elektroniskās mūzikas grupu un iekļāvis to "50 grupas, kas mainījušas pasauli" sarakstā.

"Kad mēs koncertējam, skatuve kļūst par spoguli un publika ir "Depeche Mode" atspulgs. Tieši tāpēc mēs dodamies ceļā atkal, lai ieskatītos šajā spoguļattēlā," par turnejas nākamo posmu, kuras ietvaros grupa uzstāsies arī Latvijā, izsakās Martins Gors (Martin Gore).

Biļetes uz "Depeche Mode" koncertu Rīgā ir pārdošanā www.ticketpro.lv un "Ticketpro" biļešu kasēs TC "Galleria Riga", "Spice", "Sky&More", "Domina Shopping", "Rīga Plaza", "Olimpia", "Maxima XX", "Maxima XXX", "Rimi "Valdemārs"", "Rimi "Alfa"", "Rimi" Pulkveža Brieža ielā, "Rimi" Stirnu ielā, "Rimi "Galerija Azur"" informācijas centros un citviet.

Biļešu cenas: stāvvieta – 30 lati, fanu zonas biļete – 59 lati, sēdvietu cenas – no 30 līdz 50 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!