Foto: Reuters/Scanpix
Pasaulslavenās popmūzikas dziedātājas un aktrises Vitnijas Hjūstones albums "Greatest Hits", kas tika izdots 2000.gadā, diennakts laikā pēc dziedātājas nāves kļuvis par pārdotāko ierakstu interneta veikalos "Amazon.com" un "iTunes", vēsta ārvalstu mediji.

Vitnija Hjūstone pirmo "Grammy" balvu saņēma 1987.gadā par dziesmu "Saving All My Love For You", bet superzvaigznes statusu nostiprināja pēc piedalīšanās filmā "Miesassargs" 1992.gadā un dziesmas "I Will Always Love You" izpildīšanas tajā.

Vitnija Hjūstone vēsturē iegājusi arī kā daudzu prestižu mūzikas industrijas balvu ieguvēja un pat iekļuvusi Ginesa rekordu grāmatā kā visvairāk apbalvotā māksliniece.

Jau vēstīts, ka 11. februārī no dzīves pāragri aizgājusi amerikāņu dziedātāja un aktrise Vitnija Hjūstone. Soulmūzikas zvaigne tika atrasta mirusi vannā savā "Beverly Hilton"  viesnīcas numurā, kur viņa bija ieradusies, lai piedalītos "Grammy" balvas pasniegšanas ceremonijā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju dziedātāja nav mirusi vardarbīgā nāvē, tāpat pagaidām tiek uzskatīts, ka Hjūstone nebija lietojusi kādas aizliegtās vielas. Tiesa, tabloīdi ziņo, ka iepriekšējā vakarā pirms savas nāves Vitnija Hjūstone pamatīgi uzdzīvojusi viesnīcas bārā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!