Foto: Publicitātes attēli

Pašmāju deju mūzikas pārstāve DJ Ella (Elīna Fūrmane) otrdien, 24. maijā nākusi klajā ar paziņojumu, ka dibina pati savu ierakstu izdevniecību "Dstyle Music" un savu gaidāmo jauno albumu "Children of The Night" izdos pati.

Sarunā ar portālu "Delfi" Ella apstiprina, ka aizgājusi no "Mikrofona ierakstiem", sakot, ka jau labu laiku sadarbība bijusi finiša taisnē un visām lietām reiz pienākot beigas. Ella uzsver, ka nekāda konflika vai nesaskaņu ar līdzšinējiem izdevējiem nav bijis un attiecības ir ļoti labas, vienkārši šāda esot loģiskā attīstības gaita un pašai albumu izdot šobrīd ir izdevīgāk.

Jautāta par "Dstyle Music" nākotnes plāniem, Ella teic, ka tas ir projekts vairāk pašai sev un ar plašāku mūzikas izdošanas biznesu viņa neplāno nodarboties.

Ella albumu izdod sadarbībā ar savu draugu un kolēģi no Šveices - dīdžeju un producentu Tito Torres. Albuma prezentācija notiks 27. maijā klubā - restorānā "Dstyle" plkst. 22:00.

"Esmu ļoti priecīga par paveikto darbu un ceru, ka arī klausītajiem patiks. Domāju, ka šīs dziesmas nonāks daudzu dīdžeju rokās visā plašajā pasaulē, bet visvairāk par visu es vēlos, lai cilvēki deju zālēs klausoties šīs kompozīcijas sajustu manis un Tito sūtīto enerģiju - mūsu mīlestību pret saviem klausītājiem," pauž Ella.

Albumā iekļautas 10 Elīnas Fūrmanes un DJ Tito Torres sarakstītas, kā arī pašu producētas kompozīcijas progressive house stilā. Albums tiks izdots ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī Tito mājvietā Šveicē, kā arī un Dubajā. Pirmais albuma singls "Walk Me By" jau iekarojis savas pozīcijas Šveices nacionālajā deju mūzikas topā sasniedzot augsto trešo vietu.

Dīdžejs un producents Tito Torres savulaik bijis rezidents Ibizā (klubos Pacha, Amnesia, El Divino un Space), kā arī spēlējis visā pasaulē sākot no Buenosairesas līdz Amsterdamai, beidzot ar Maiami un Dubaju.

Jau augusta sākumā DJ Ella dosies uz Šveici, lai kopā ar Tito lielākajā šīs valsts deju mūzikas festivālā "Street Parade" prezentētu jauno albumu. Šis ir viens no Šveices lielākajiem deju mūzikas pasākumiem un katru gadu to apmeklē aptuveni miljons cilvēku.

Albums "Children of The Night" pirmo mēnesi pēc albuma prezentācijas būs nopērkams vienīgi klubā/restorānā Dstyle, Skārņu 9, Vecrīgā, pēcāk arī citās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!