Foto: F64
Dziedātāja Dona lielkoncerts Daugavas stadionā pārcelts vēl par vienu gadu – uz 2022. gada 1. jūliju, liecina informācija mūziķa "Twitter" profilā. Šāda informācija publicēta arī biļešu tirgotāja "ekase.lv" tiešsaistes veikalā.

"Lai arī kā gribētos tikties ar klausītājiem šogad, mēs esam spiesti valstī noteikto ierobežojumu dēļ koncertu pārcelt uz 2022. gada 1. jūliju. Jau iegādātās biļetes būs derīgas uz koncerta jauno datumu," "Twitter" raksta Dons.

Jau ziņots, ka dziedātāja Dona koncerts Daugavas stadionā sākotnēji bija plānots 2020. gadā, bet Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārcelts uz 2021. gadu. Tomēr arī šogad šāda mēroga pasākumi ar vairāku desmitu tūkstošu apmeklētāju lielu auditoriju nebūs iespējami, tāpēc koncerts tiek pārcelts vēl par vienu gadu.

Daugavas stadiona lielkoncerts bija plānots kā līdz šim grandiozākais Dona koncerts, kurā tiktu iekļauta jaunā programma no topošā albuma kopā ar jau iemīļotiem skaņdarbiem, vēl nepieredzētu skatuves un gaismu dizainu, kā arī ar vairāku īpašu viesmākslinieku dalību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!