Foto: Publicitātes attēli

Dziedātājs un dziesmu autors Dons izsludina vēl vienu "Varanasi" papildkoncertu "Palladium", koncertu norises datumi būs 14., 15. un 16. februāris. Koncertā kā viesis piedalīsies arī Dona audzēkne, šova "Jaunā talantu fabrika" uzvarētāja Aminata Savadogo, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžmenta pārstāvji.

"Manu klausītāju un draugu biļešu pirkšanas tempi ir sirdi un prātu kutinoši, tas iedvesmo, dod spēku un pārliecību radīt," saka Dons. 

Visos trīs koncertos kā viesis piedalīsies arī Dona audzēkne, šova "Jaunā talantu fabrika" uzvarētāja Aminata Savadogo, abi izpildīs kādu duetu. "Aminata ir radīta mūzikai un skatuvei, es esmu laimīgs, ka savā ziņā varu piedalīties procesā, kad Aminata veidojas un kļūst par patstāvīgu mākslinieci, par solisti," saka Dons.

"Esmu sajūsmā par to, ka uzstāšos kopā ar Donu! Man ir neaprakstāmi liels prieks, ka esmu viņu satikusi, jo viņš ir fantastisks cilvēks. Dziedāt ar viņu duetā biju sapņojusi vēl sen pirms šova, jo viņš ir lielisks dziedātājs ar skaistu, enerģētisku balsi, lielisks komponists. Nav daudz tādu cilvēku, kuri spēj izjust mūziku, iznest emocijas un aizraut cilvēkus ar savu mūziku tā, kā to spēj Dons. Tagad saprotu, ka domu spēks strādā un sapņi piepildās! Es jūtos ļoti pagodināta, ļoti laimīga, ka dziedāšu duetā ar tādu meistaru kā Dons," stāsta Aminata Savadogo.

Koncertprogrammā vairākas dziesmas Dons izpildīs arī kopā ar jauniešu kori "Kamēr…", diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā. "Kad iedomājos, ka kora "Kamēr…" repertuārā ir Arvo Pērta, Ērika Ešenvalda, Roberta Lūkasa Pīrsola, Raimonda Paula un daudzu citu diženu komponistu darbi, skudriņas skrien, apzinoties, ka šis izcilais, pasaulē atzītais koris izpildīs manas dziesmas. Dziedāt kopā ar jauniešu kori "Kamēr…" ir mana sena un klusa sapņa piepildījums, " saka Dons.

Koncerta "Varanasi" programmā būs iekļautas gan jaunā albuma dziesmas, gan jau popularitāti guvuši hīti no iepriekšējiem albumiem. Koncertos Dons uzstāsies kopā ar ierasto grupas sastāvu - Mārcis Auziņš (ģitāra), Toms Poišs (bass) un Rūdolfs Dankfelds (bungas).

Dziesmu muzikālo vēstījumu papildinās arī īpaši koncertam un katrai dziesmai veidotas video projekcijas, kā arī gaismu un lāzeru spēle mūzikā.

Biļetes uz koncertu "Varanasi" var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs, biļešu cena uz 14. februāra koncertu šobrīd ir 12 lati, bet uz 15. un 16.februāra koncertiem - deviņi lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!