Foto: Publicitātes foto

Grupa ”Double Faced Eels” turpina aktīvu darbu pie sava ceturtā studijas albuma un klausītāju vērtējumam nodod pirmo albuma singlu - ”Black Eyed Peas” skaņdarbu ar nosaukumu ”I Gotta Feeling”, kas ir transformēts un producēts ”Double Faced Eals” interpretācijā, apvienojot ģitārmūziku ar nelielu devu elektronikas.

Kā portālu ”Delfi” informē grupas pārstāvji, ”zīmīgs ir fakts, ka dziesmai ir tapušavas divas versijas. Skaņdarba pirmā versija ir klausāma ”Double Faced Eels” izpildījumā un būs dzirdama koncertos tepat Latvijā. Savukārt, dziesmas otrā versija ir paredzēta atskaņošanai koncertos ārpus Latvijas.

Dziesmas atšķiras ar vokālo celiņu. Otra dziesmas versija ir tapusi sadarbojoties DFE spēkiem ar viesmākslinieku no Minsteres - Kevinu Umenyido, kas ir plašāk pazīstams kā hiphopa mūzikas kultūras pārstāvis Vācijā.

”Neapšaubāmi, ka orģināldziesmai ir savs raksturs, tāpēc mēs vēlējāmies to adaptēt, mums raksturīgā manierē. Ar rezultātu esam apmierināti. Liels paldies mūsu Vācijas muzikālajiem partneriem, jo sadarbības rezultātā esam ieguvuši jaunu pieredzi un labu ieraksta rezultātu,” stāsta grupas pārstāvji.

Paralēli Latvijas aktivitātēm ”Double Faced Eels” strādā pie sava jaunās studijas ieraksta Vācijā, ko plāno laist klajā 2013.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!