Liepājā 28. maijā apmeklētājiem atkal durvis vērs atjaunotais klubs "Fontaine Palace", portālu "Delfi" informē "Fontaine Entertainment" pārstāvis Edgars Āboliņš.

Kluba atklāšanā 28. maijā uzstāsies grupa "Inokentijs Mārpls", savukārt 29. maijā grupa "Husqvarn". Savukārt viens no pirmajiem vērienīgākajiem pasākumiem, kas norisināsies jaunatklātajā klubā. Būs grupas "Soulfly" koncerts 14. jūnijā.

Sākotnēji apmeklētājiem tiks atvērts tikai ēkas augšējais stāvs, bet pagrabstāvā remontdarbi turpināsies. Kluba interjers būs citāds, bet atmosfēra un koptēls saglabāsies iepriekšējais. Būtiskākais jauninājums klubā - liels balkons virs bāra, iepretī skatuvei. Arī pati skatuve būs nedaudz lielāka nekā iepriekš. Saglabātas un apstrādātas arī apdegušās sijas.

Kluba interjerā dominē koks, jo tādējādi panākama labāka akustika nekā tad, ja sienas būtu no metāla vai betona.

Šovasar, 13. un 14.augustā, paredzēts Fonteina mūzikas festivāls, un viena no festivāla četrām skatuvēm būs arī klubā "Fontaine Place".

Jau ziņots, ka 2009.gada 30.decembrī agri no rīta policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Dzirnavu ielā 4, nakts kluba "Fontaine Palace" ēkā nenoskaidrotu iemeslu dēļ izcēlies ugunsgrēks. Uguns plosīšanās rezultātā izdega ēka apmēram 900 kvadrātmetru platībā. Cilvēki ugunsnelaimē necieta.

Savukārt 12. aprīlī saņemts ekspertīzes slēdziens, kurā norādīts, ka Liepājas klubā "Fontaine Palace" pērnā gada nogalē ugunsgrēka izcelšanās iemesls bijis mākslīgi radīta degšana ēkas pagrabstāvā

Savukārt 16.februāra rītā nodega arī Fonteinam piederošā viesnīca, kas atrodas Āfrikā, Zanzibārā, bet aprīļa vidū dega Fonteinam piederošas koka ēkas sienas daļa 0,5 kvadrātmetru platībā blakus viesnīcai "Fontaine Royal", Liepājā, Stūrmaņu ielā 6.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!