Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 27. martā pulksten 18.00 pēc Latvijas laika tiešraidē no Maskavas valsts konservatorijas Lielās zāles uzstāsies leģendārais džeza pianists Daniils Krāmers. Koncerta video translācija būs pieejama Maskavas konservatorijas oficiālajā vietnē.

Jau ziņots, ka mūziķa Daniila Krāmera jubilejas koncerts, kuram bija jānotiek Rīgā 15. maijā, ir pārcelts uz 24. septembri. Visas iegādātās biļetes būs derīgas rudenī notiekošajam koncertam.

"Visi ieplānotie koncerti ir atcelti, taču mēs nepametīsim savus mīļos klausītājus šajā satraucošajā laikā. Esmu priecīgs par jauno iespēju tikties un uzturēt kontaktus – translāciju tiešsaistē. Kopā ar saviem draugiem – talantīgajiem mūziķiem Darju Černakovu (kontrabass) un Aleksandru Zingeru (sitaminstrumenti) - "paspēlēšu džezu". Aicinu visus šī improvizācijas žanra cienītājus mums pievienoties un pavadīt piektdienas vakaru kopā ar brīnišķīgu mūziku," saka Daniils Krāmers.

Baltijā vienīgais leģendārā džeza pianista, pedagoga, komponista un producenta Daniila Krāmera jubilejas koncerts notiks 24.septembrī, pulksten 19.00, Lielajā ģildē, ar Ineses Galantes fonda atbalstu.

Svētku koncertā, kas ir veltīts mūziķa 60. jubilejai, piedalīsies populāri un skatītāju iemīļoti mākslinieki: pašmāju dziedātājs Intars Busulis, ģitāras virtuozs Romāns Mirošņičenko (Krievija) un operdziedātāja Inese Galante. Pavadošajā grupā būs Latvijas džeza mūziķi – Edvīns Ozols (basģitāra) un Artis Orubs (sitamie instrumenti). Tāpat pasākumā piedalīsies konkursa "Ineses Galantes talanti 2020" spilgtākie dalībnieki. Konkursa fināls notiks 10. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!